Blogi

Pormestariehdokkaaksi

Minut nimettiin eilen virallisesti Helsingin Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi. Tästä se alkaa.

Helsinki on hieno kaupunki, yksi maailman hienoimmista. Matka on kuitenkin kesken. Kilpailu on kovaa, aika jota elämme haastava. Liberaalia, vastuullista demokratiaa on noustava puolustamaan aikana, jolloin sitä haastetaan yhä vahvemmin.

Helsingin merkitys kasvaa. Kaupungistuminen on globaali megatrendi, ei mikään tykkäämiskysymys. Kaupungistumisen hallinta on keskeisimpiä haasteitamme. Valtiovallankin on otettava se tosissaan. Suomen menestys riippuu yhä enemmän sitä, miten Helsinki pärjää. Helsinki tarvitsee tässä etujensa vahvaa puolustajaa.

Helsinki on minulle rakas kaupunki. Se on meidän kaupunkimme, meidän kaikkien. Helsingillä on merkitystä, enemmän merkitystä kuin uskommekaan. Minun visiossani Helsinki on vahva ja vastuullinen, mutta samalla moderni ja elävä. Tästä työstä olen innostunut ja siihen sitoutunut.

Varsinainen kampanjani alkaa maaliskuun alkupuolella, voit tulla mukaan tiimiini täällä: vapaavuori.net/tulemukaan.

Parhain terveisin
Jan Vapaavuori