Uutiset

Team Finland kumppanina Slushin kasvussa

Työ- ja elinkeinoministeriö
Tiedote

Team Finland ja maailman johtavien kasvuyritys- ja teknologiatapahtumien joukkoon noussut Slush ryhtyvät tiiviimpään yhteistyöhön. Team Finland tukee tämän vuoden tapahtuman merkittävää kasvua Invest In Finlandin kautta ja osallistuu järjestelykustannuksiin 610 000 eurolla. Marraskuun puolivälissä järjestettävä tilaisuus Helsingin Messukeskuksessa kasvaa viime vuoden 7000 hengestä tämän vuoden yli 10 000 osallistujaan.

– Sekä Team Finlandin että Slushin keskeinen tavoite on kerätä lisää kansainvälisiä investointeja Suomeen. Slushin tulokset puhuvat puolestaan. Viimeisen vuoden aikana siihen osallistunet kasvuyritykset ovat nostaneet yli 150 miljoonaa euroa rahoitusta. Slush on ketterä, nopea ja tehokas. Team Finlandin vahvuudet ovat suuremmat resurssit ja maailmanlaajuinen markkinointiverkosto, elinkeinoministeri Jan Vapaavuori sanoo.

Team Finland kokoaa yhteen kaikki valtiorahoitteiset palvelut ja organisaatiot, jotka tukevat yritysten kansainvälistymistä ja kasvua. Verkosto tarjoaa muun muassa tietoa eri markkinoiden mahdollisuuksista, neuvontaa kansainvälistymisen eri vaiheisiin, rahoitusta sekä tukea verkostojen, yhteiskuntasuhteiden ja näkyvyyden luomiseen.

Slush-tapahtuman järjestää Startup-säätiön omistama Startup Sauna oy. Slush on vuosittainen kaksipäiväinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma, joka tuo Helsinkiin Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän kasvuyrityskentän sekä kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja median ympäri maailmaa.

Team Finlandilla on oma osastonsa Slushissa 18.-19. marraskuuta.

Lisätiedot:
teollisuusneuvos Jaani Heinonen, TEM, p. 050 526 7223
toimitusjohtaja Miki Kuusi, Startup Sauna Oy, p. 040 351 3931
johtaja Ville Aittomäki, Investi in Finland, p. 040 707 4868