Blogi

Onko maakuntaa johon Jäätteenmäki ei lupaa lisää rahaa?

Oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäki on vieraillut Satakunnassa. Lalli-lehden (23.1) mukaan ”Jäätteenmäki lupaili tukevampaa valtion pottia”. Lehden mukaan ”Jäätteenmäki antoi vahvan puoltolauseen Satakunnan yhdelle tärkeimmistä tavoitteista: saada valtion määrärahat nykyistä korkeammalle tasolle”.

Jäätteenmäki on varmaan vieraillut muissakin maakunnissa. Maalaisliitto-Kepun tupailtaretoriikan tuntien ei voi olla kysymättä onko olemassa maakuntaa, johon Jäätteenmäki ei ole luvannut lisää rahaa.

Jäätteenmäki on vaaleissa ehdolla Helsingin vaalipiirissä. Pääkaupungillekin oppositiojohtaja on luvannut yhtä sun toista. Onko kuitenkin niin, että ”nyt on Satakunnan vuoro” kuten Jäätteenmäki Satakunnassa lupasi. Vai onko ehkä Kainuun vuoro? Vai onko ehkä Pohjois-Karjalan vuoro? Vai onko sittenkin Hämeen vuoro?

Kaikkea hyvää kaikille ei enää toimi! Ei yksinkertaisesti voi olla mahdollista, että pääministeriksi pyrkivä puoluejohtaja kiertää koko maan ristiin rastiin ja toteaa joka paikassa, että nyt on ”teidän vuoro”.

Varsinkin kaikkien helsinkiläisten on hyvä muistaa, että aina kun on jonkin ”maakunnan vuoro” rahat tähän viedään pääkaupunkiseudulta ja erityisesti Helsingistä.

Hyvä helsinkiläinen: Äänestä Annelia, koska nyt on Satakunnan vuoro!

Kokoomuksen Helsingin valtuustoryhmän
puheenjohtaja Jan Vapaavuori