Helsinki on hieno kaupunki, yksi maailman hienoimmista. Tulevaisuuden Helsinki on enemmän.

Jan Vapaavuori

Keskustelua Twitterissä

Suomessa on ennenkin nähty hallituksia jotka ripustavat menonlisäykset optimistiseen käsitykseen tulevsisuudesta, ja kun tämä ei toteudukaan, aiemmat päätökset tiukennuksista autuaasti unohdetaan. Vuoden päästä tämä lienee taas edessä.

Erilaisten rahasäkkien sijasta odotan hallituksen budjettiriiheltä viestejä jotka lujittavat uskoa vastuulliseen taloudenpitoon. Erityisesti kun talouden yleiset näkymät herättävät huolta, mahdolliset lisäpanostukset tulisi suunnata uutta kasvua luovaan toimintaan.

Sophie Mannerheimin sairaalakoulun vihkiäisissä tuli poikkeuksellisen hyvälle tuulelle ja tiettyä ylpeyttäkin sai kokea omasta työstä. Kaupungin johtamisessa on kyse uskalluksesta priorisoida oikeita asioita ja kyvystä panna toimeksi. Koulun uudet tilat hyvä esimerkki molemmista.

Edellytin tänään kaupunginhallituksessa KYMP-toimialalta perusteellista selvitystä, miksi lumen vastaanottopaikkoja ei ole Helsingissä lisätty, vaikka kehotus tähän on tehty jo 2013. Hyvät asiat eivät vain tapahdu, vaan niitä pitää johtaa. #lumityöt #itämeri #ympäristö

Lataa lisää