Blogi

Hieno päivä Kokoomukselle

Kokoomuksen eduskuntaryhmä
Tiedote

– Tämä on hieno ja historiallinen päivä Kokoomukselle. Kokoomuslainen pääministeri esittelee tänään hallitusohjelman eduskunnalle 24 vuoden tauon jälkeen. Samana päivänä kokoomuslainen valtiomies ja kansan suurta arvostusta nauttiva Sauli Niinistö lupautuu ehdolle presidentinvaaleihin. Tänä päivänä tuntuu todella hyvältä olla Kokoomuksen jäsen, Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jan Vapaavuori iloitsee.

Hallitusohjelmassa kokoomuslainen talous- ja veropolitiikan linja jatkuu. Valtion velkasuhde käännetään laskuun ja ohjelmaan on kirjattu selkeät perälaudat, jotta tavoitteessa onnistutaan. Tämän lisäksi verotuksen painopistettä siirretään Kokoomuksen vaatimuksen mukaisesti selkeästi työn verotuksesta kuluttamisen verotukseen.

– Kokoomuksen, samoin kuin Sauli Niinistön tavaramerkki on valtion vastuullinen taloudenpito, Vapaavuori toteaa.

Lisätietoja: Kokoomuksen eduskuntaryhmän tiedotussihteeri Joonas Turunen, p. 040 5425 935